Boekhouding & Administratie uitbesteden

Wilt u de administratie uitbesteden? Zoekt u een administratiekantoor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het uitbesteden van de boekhouding kan een bedrijf veel opleveren. Zo zorgt het uitbesteden van de boekhouding voor een aanzienlijke tijdswinst. Tijd welke u kunt gebruiken voor het ontwikkelen van nieuwe diensten of producten.

Wij bieden diensten aan voor de volgende doelgroepen:

  1. ZZP’ers
  2. MKB
  3. Particulieren

De voordelen van uw boekhouding uitbesteden

  • Online administratie
  • Scherpe tarieven
  • Ervaren medewerkers
  • Brede dienstverlening
  • Pakket op maat

Bij ons krijgt u de beschikking over een online administratie. Zo heeft u altijd en overal inzicht in de huidige stand van zaken. Facturen en aanmaningen verzend u wanneer u het wilt gewoon per email. Verder kunt u wanneer u het uitkomt online uw omzet, de kosten, het resultaat, de balans en de resultatenrekening bekijken.

Wij bieden u een brede dienstverlening aan, u kunt u eigen pakket met af te nemen diensten samenstellen. Bij Quer heeft u vooraf duidelijkheid over de maandtarieven, zo komt u niet voor onverwachtse kosten te staan. Wij bieden u altijd een scherp (maand)tarief voor het af te nemen pakket.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of wilt u een scherpe offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.